Planning

Op deze pagina kun je de actuele planning bekijken van de verschillende proeftuinen. De planningen worden regelmatig bijgewerkt, zodat je hier een actueel beeld hebt waar we staan. Bijeenkomsten, mijlpalen en andere projectmomenten worden, zodra ze bekend zijn, aan deze planningen toegevoegd. Hiervan maken we ook een event aan op de homepage. Heb je nog vragen over de planning? Mail ons via info@jouwlichtop040.nl!

Woenselse Heide West

Proeftuinen Planning 001 Woenselse Heide

De uitkomsten van het behoeftenonderzoek voor Woenselse Heide West zijn hier online in te zien of hier te downloaden als PDF document.

De behoeften die opgehaald zijn in de Woenselse Heide West zijn hier online in te zien of hier te downloaden als PDF document.

De ideeën die opgehaald zijn in de Woenselse Heide West zijn hier online in te zien of hier te downloaden als PDF document.

De Ring

Proeftuinen Planning 002 De Ring

De onderzoeksresultaten voor de behoefen en kansen voor de Ring zijn hier online in te zien of hier te downloaden als PDF document.

De behoeften die opgehaald zijn voor de Ring zijn hier online in te zien of hier te downloaden als PDF document.

De ideeën die opgehaald zijn voor de Ring zijn hier online in te zien of hier te downloaden als PDF document.

Gijzenrooi

Proeftuinen Planning 003 Gijzenrooi

De uitkomsten van het behoeftenonderzoek voor Gijzenrooi zijn hier online in te zien of hier te downloaden als PDF document.

Kennedylaan

Proeftuinen Planning 005 Kennedylaan

Schrijversbuurt

Proeftuinen Planning 004 Schrijversbuurt