Werkzaamheden Woenselse Heide begonnen

19 juni 2017

Het is zo ver!
Op 19 juni zijn wij begonnen met het vervangen van een deel van de lampen in Woenselse Heide West.


De bewoners van de straten waar wij de lampen gaan vervangen hebben eind vorige week een bewonersbrief ontvangen.
 


Een deel van de huidige lampen wordt vervangen tussen maandag 19 juni en vrijdag 7 juli aanstaande. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door Heijmans. Een deel van de bestaande lampen wordt vervangen door duurzame en dimbare LED-verlichting. Hiermee brengen we het energieverbruik met meer dan 50% terug en kunnen we het licht afstemmen op wat er nodig is. De lampen zijn onderling verbonden met het internet waardoor ze op afstand te regelen zijn en storingen snel opgespoord zijn. In de toekomst is door deze koppeling nog veel meer mogelijk.


Wat merk je als bewoner van de vervanging?
De vervanging van de lampen (armaturen) wordt uitgevoerd met een hoogwerker. Verkeersmaatregelen, zoals afzettingen, zijn niet nodig en de straten blijven gewoon toegankelijk voor (auto) verkeer. Geparkeerde auto’s kunnen blijven staan. Per straat kunnen de lampen (armaturen) verschillen. We gaan de lampen per type vervangen. Op deze manier zijn de kansen op fouten het kleinst en kunnen de werkzaamheden het meest efficiënt uitgevoerd worden. Hierdoor zou het kunnen dat we meerdere keren in dezelfde straat aan het werk zijn. Na afronding ervaar je zelf wat LED licht met je straat doet. Deel je mening met ons via info@jouwlichtop040.nl of door #jouwlichtop040 toe te voegen aan je bericht online.

Planning werkzaamheden
De werkzaamheden worden uitgevoerd van 19 juni 2017 tot 7 juli 2017 tussen 07.00 uur ’s ochtends en 18.00 uur in de avond. Resterende lampen worden in een later stadium vervangen. Zodra de uitvoeringsperiode hiervan bekend is, wordt dit aan jou gecommuniceerd middels een brief en op onze website.

Vragen en opmerkingen

Voor vragen en/of opmerkingen over de vervangingswerkzaamheden kun je contact opnemen met: Mirelle van der Beek-van Kol, omgevingsmanager van Jouw Licht op 040. Zij is per mail te bereiken via info@jouwlichtop040.nl.

Volg de ontwikkelingen hier

Wil je niks missen? Volg de ontwikkelingen en deel jouw licht op 040 via onderstaande kanalen.

jouw licht op 040 logo
©2017 Jouw licht op 040. All rights reserved.