Inloopavond 16 maart - Wijkcentrum Heidehonk

9 maart 2017

Ben je enthousiast over de kansen van nieuw licht? Kom 16 maart naar de inloopavond en laat je informeren, inspireren en vertel ons jouw ideeën!


Na 40 jaar trouwe dienst is het tijd om de straatverlichting in Woenselse Heide West te vervangen.
 
In 2017 gaan we de wijk verlichten door duurzame LED verlichting met slimme aansturing. Maar we willen meer. Want de tijd dat verlichting enkel aan/uit kan, ligt achter ons. Slim, innovatief licht zorgt voor nieuwe mogelijkheden om de wijk mooier, veiliger en interessanter te maken.
campagnebeeld jouw licht op 040

Jouw licht op 040


Hoe kan licht de leefbaarheid in de wijk verbeteren? Dat is het vertrekpunt van het project ‘Jouw licht op 040’. Samen met bewoners en ondernemers in de wijk gaan we op zoek naar ideeën en mogelijkheden. De beste ideeën werken we uit en testen we in jouw wijk. Vijf proeftuinen verspreid over Eindhoven vormen de komende vijf jaar zo een open lichtlaboratorium. We starten in Woenselse Heide West.

Inloopavond 16 maart - van 19.30 tot 21.30 uur


Ben je enthousiast over de kansen van nieuw licht en heb je ideeën hoe licht jouw wijk kan verbeteren? Wil je meedenken en meebeslissen? Kom dan naar de inloopavond op 16 maart in Wijkcentrum Heidehonk. Laat je informeren, inspireren en vertel ons jouw ideeën.

Programma


De inloopavond wordt om 19.30 geopend door wethouder Mary-Ann Schreurs met aansluitend een korte toelichting door de projectdirecteur van het consortium Philips/Heijmans. Daarna start de interactieve markt waarop je de mogelijkheden van slim licht ontdekt. Zowel binnen als buiten worden verschillende licht innovaties getoond. Via o.a. de Cool Wall bepalen we samen de grootste behoeften, wensen en kansen binnen het project. Als klap op de vuurpijl verloten we twee HUE sets onder de deelnemers.

Datum: donderdag 16 maart vanaf 19.30 uur tot 21.30 uur

Locatie: Wijkcentrum Heidehonk, Noordzeelaan 35, Eindhoven

Volg de ontwikkelingen hier

Wil je niks missen? Volg de ontwikkelingen en deel jouw licht op 040 via onderstaande kanalen.

jouw licht op 040 logo
©2017 Jouw licht op 040. All rights reserved.