Design & Idee Bootcamp

Torenallee 45 Strijp-S


21 September 2017

Op donderdag 21 september organiseert Jouw licht op 040 een design & idee bootcamp voor de proeftuin Woenselse Heide West.


Deze bootcamp vindt plaats in de inspirerende locatie Broeinest in de Torenallee op Strijp-S.

Het wordt een event waarbij partijen met verschillende achtergronden, kennisvelden en competenties zoals professionals, studenten, creatieven, ondernemers en bewoners in gemeenschappelijke betrokkenheid hun licht kunnen laten schijnen over gezamenlijke ideeën ten behoeve van oplossingen voor de wijk Woenselse Heide West. 


Een uitgelezen kans om nieuwe mensen te ontmoeten, daardoor geïnspireerd te raken en een blijvende bijdrage te leveren aan onze innovatieve stad!

 

In actieve samenwerking met elkaar kan breed meegedacht worden over uitdagingen en vraagstellingen in Woenselse Heide West waarbij de innovatieve oplossingen bijdragen aan de algemene leefbaarheid van de wijk en de stad. Het gaat hierbij niet om de technische uitvoering van een idee maar het event staat in het teken van bruikbare ideevorming en oplossingen voor een bestaand probleem of een behoefte in de wijk met innovativiteit als uitgangspunt.

 
De uitkomsten van het reeds gehouden behoeftenonderzoek in de wijk zullen tijdens deze bijeenkomst gepresenteerd worden door de Technische Universiteit Eindhoven.

 

Het event zal vervolgens professioneel geleid worden door vakmensen van de betrokken partijen Philips Lighting, bouwbedrijf Heijmans, de Technische Universiteit Eindhoven en de gemeente Eindhoven.

 

Voor overige vragen neem je contact op met info@jouwlichtop040.nl of schrijf jezelf gelijk in. 
Wij nemen dan spoedig contact met je op.

 

Inschrijven is mogelijk middels deze link

 

Volg de ontwikkelingen hier

Wil je niks missen? Volg de ontwikkelingen en deel jouw licht op 040 via onderstaande kanalen.

jouw licht op 040 logo
©2017 Jouw licht op 040. All rights reserved.