Workshops tijdens World Design Event 


Jouw Licht op 040 doet mee aan het World Design Event met twee interessante workshops: op 25 oktober over de Ring van Eindhoven en op 26 oktober over Woenselse Heide West. Kijk op switchlight.nl en schrijf je direct in, deelname is gratis. Inschrijven kan ook door ons te mailen via info@jouwlichtop040.nl.
 

Workshop De Ring woensdag 25 oktober, 19h30-21h30, Stadhuisplein 1, Eindhoven* 


De Ring van Eindhoven, daar heeft iedereen wel op een of ander manier mee te maken. Misschien gebruik je de Ring om snel op je werk te komen, misschien woon je er vlak naast, of steek je hem vaak over met de fiets op weg naar sporten. Wij willen van zoveel en zo divers mogelijke mensen horen wat jullie fijne en minder fijne plekken vinden op de ring en waarom je deze plekken fijn of minder fijn vindt. Wat mogen we niet over het hoofd zien en waar zouden we volgens jou moeten beginnen met het realiseren van innovaties?

 

Workshop Woenselse Heide West donderdag 26 oktober, 19h30-21h30, Stadhuisplein 1, Eindhoven

 

Hou je ook zo van je buurt en wil je deze graag verbeteren en verfraaien? In het project jouw licht op 040 zoeken we naar zinvolle lichttoepassingen die bijdragen aan meer stedelijk geluk. Voor Woenselse Heide West haalden we uitdagingen, kansen en ideeën op die hieraan kunnen bijdragen. In deze workshop gaan we nog een stapje verder en bepaal jij het beste idee voor de wijk. In de workshop ontwikkel en design je nieuwe toepassingen die gebruik maken van het netwerk van lantaarnpalen in Woenselse Heide West: interactief, kleurrijk of juist heel functioneel? Ons project, Jouw licht op 040, gaat met jouw design of idee aan de slag. Dat doen we in voortdurende dialoog, dus ook na de workshop kun je mee blijven doen aan ons project. Ook kun je voortbouwen op ideeën van anderen en deze aanvullen. Check onze website en schrijf je in voor deze spetterende workshop! Zo maken we de stad samen slimmer, mooier en leefbaarder.

Volg de ontwikkelingen hier

Wil je niks missen? Volg de ontwikkelingen en deel jouw licht op 040 via onderstaande kanalen.

jouw licht op 040 logo
©2017 Jouw licht op 040. All rights reserved.